Türk Telekom'dan ‘Çocuğunu İşe Getir Günü'

Türk Telekom çalışanları, 24 Nisan Perşembe günü işe çocuklarıyla geldi. ‘Çocuğunu İşe Getir Günü' etkinliği kapsamında çalışanlar, tüm gün ofiste çocuklarıyla birlikte vakit geçirme imkanı buldu.

25.04.2014 10:12:57 0
Türk Telekom

 

Türk Telekom çalışanları, 24 Nisan Perşembe günü işe çocuklarıyla geldi. ‘Çocuğunu İşe Getir Günü’ etkinliği kapsamında çalışanlar, tüm gün ofiste çocuklarıyla birlikte vakit geçirme imkanı buldu.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, çalışanlarına 24 Nisan’da özel bir gün yaşama fırsatı sundu. Türk Telekom İstanbul ve Ankara Genel Müdürlük çalışanları bu keyifli günde ofislerini çocuklarıyla paylaştı. 8-14 yaş arası çocuklar anneleri veya babaları ile iş yerlerine gelip unutulmaz bir gün yaşadı.

Türk Telekom çalışanları çocuklarıyla özel bir gün geçirme imkânı bulurken, çocuklar da her zaman merak ettikleri, anne veya babalarına ait çalışma ortamını görme şansını elde etti. Anne ve babalarının iş arkadaşlarıyla tanışarak sosyalleşen çocuklar, iş hayatına bakış açılarını ve duygusal zekâlarını geliştirip, edindikleri tecrübelerle gelecekteki meslek seçimleri konusunda da bilinçlenme fırsatı yakaladı. Bu etkinlik ile çocuklar, yeni arkadaşlıklar kurma şansı da elde etti.

‘Çocuğunu İşe Getir Günü’nde, çocuklarla anne ve babaları arasında farklı bir iletişim yolu açmak, çocukların gelecekteki iş ortamlarının bir benzerini gözlemlemelerini ve çalışma hayatıyla ilgili fikir sahibi olmalarını sağlamak hedeflendi.

Çalışan motivasyonuna da fayda sağlayan bu etkinliğin sonunda çocuklara, katılım sertifikası ve küçük sürpriz hediyeler verildi.

 Türk Telekomünikasyon A.Ş. hakkında 

Türk Telekom tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye`nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketidir. Sabit hat ve genişbant internet alanında bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunan  Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin 31 Aralık 2013 itibarıyla 13,7 milyon sabit erişim hattı ve 7,3 milyon genişbant (toptan) müşterisi bulunmaktadır. Sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğe yönelik çalışmalarıyla düşük karbonlu iş modelinin Türkiye’de geliştirilmesi ve uygulanmasına öncülük eden Türk Telekom, sunduğu ürün ve hizmetlerini, ofis uygulamalarını ve iş süreçlerini sürdürülebilirlik prensiplerine göre dönüştürür ve bu sürece tüm çalışanlarını, onların ailelerini, tedarikçilerini ve müşterilerini de dahil etmeyi stratejisinin bir parçası olarak görür. Türk Telekom, Türkiye`de karbon ayak izini hesaplayıp CDP`ye (CarbonDisclosure Project/Karbon Saydamlık Projesi) raporlayan ilk telekomünikasyon şirketidir.  

 Türk Telekom Grubu hakkında  

Türk Telekom Grubu, sabit hat ve GSM’den genişbant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom Grup şirketlerinin 31 Aralık 2013 itibarıyla 13,7 milyon sabit erişim hattı, 7,3 milyon genişbant ve 14,5 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Grup şirketleri, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit, çağrı merkezi şirketi AssisTT, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Turk Telekom International AT AG ve iştiraklerinin   %100`üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %90’ına sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom hisseleri Mayıs 2008’den beri Borsa İstanbul’da işlem görmektedir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.2° / 16°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59